arrow_back

Anglès

Actualment l’aprenentatge de llengües estrangeres és una necessitat a nivell cultural, acadèmic i professional. Les Activitats d’idiomes de l’Escola apropen l’alumnat d’una manera creativa i engrescadora a les llengües i a les cultures estrangeres. Alhora serveixen per augmentar l’exposició a la llengua (input) i les oportunitats significatives de fer-ne ús (output). L’objectiu no és aprendre sobre una llengua sinó aprendre a comunicar-se amb ella i a utilitzar-la de manera eficient en diversos entorns.

Anglès 

Estem vinculats amb el projecte Cambridge After Schools, que compta amb un seguiment, assessorament i formació dels nostres docents per Cambridge University Press.

Els alumnes que cursin el nivell del K.E.T., P.E.T. i F.C.E. es poden presentar als exàmens oficials per obtenir el certificat oficial.

Comptem amb la col·laboració d’auxiliars de conversa nadius, per estimular la competència comunicativa.

Els grups són reduïts amb un màxim de 12 alumnes per nivell.

Objectiu de les extraescolars en llengua anglesa és reforçar i ampliar els continguts que es treballen al llarg del curs escolar. 

Estructurat en 3 blocs: 

     En el 1r Bloc es treballarà sobretot la destresa oral, tant de producció com de comprensió. (Dels 4 als 8 anys aprox.). KIDS

     A partir del 2n Bloc es treballaran les 4 destreses lingüístiques que cal fomentar per dominar bé una llengua: escoltar, parlar, llegir i escriure. (Dels 8 als 12 anys aprox.). STARTERS, MOVERS FLYERS

     El 3r Bloc continua amb el mateix tipus de dinàmica augmentant el grau d’exigència i demanant als alumnes que s’acostin a uns mínims que estan determinats pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge (KET, PET, FCE). (Dels 12 als 16 anys aprox.)  

search